ဆိတ္သားဆီျပန္ ခ်က္​နည္​း - MM-IT

MM-IT

မင်္ဂလာပါ

ေနာက္ဆံုးတင္ထားသမွ်

Home Top Ad

PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Post Top Ad

Aads

ေမတၱာရပ္ခံပါသည္

MM-IT နည္းပညာ မွ လႈိုက္လွဲစြာၾကိဳဆိုပါသည္ခင္ဗ်ာ Popadဆိုတဲ့လင့္တက္လာပါက Backတစ္ခ်က္ႏိွပ္ေပးပါ 1clickmm ေပၚလာပါက ၅ စကၠန္႔ေစာင့္ၿပီးGet Linkဆိုတာေလးႏိွပ္ေပးျခင္းျဖင့္ျကည့္႐ႈ႕ႏိူင္ပါတယ္ link ကိုမေရာက္ပါကback key တစ္ခ်က္ႏိွပ္ေပးလိုက္ျခင္္းျဖင့္မူရင္းlinkသို႔ေရာက္ရိွသြားပါမည္ ေက်ဇူးအထူးပင္တင္ရိွပါတယ္...............

ဆိတ္သားဆီျပန္ ခ်က္​နည္​း




ဆိတ္သား ငါးဆယ္သားကုိ ေရမေဆးေသးပဲ ဆိတ္သားမွာ ကပ္ေနတ႔ဲ အဆီအခြၽဲျဖဴျဖဴ အဖတ္ေလးမ်ားကို ဒါးေလးျဖင့္ တတ္ႏုိင္သေလာက္ ဖယ္ရွားျပစ္ပါမယ္ ..

ၿပီးမွ ကုိယ္လုိခ်င္ေသာ အ႐ြယ္ တုံးၿပီး ဇလုံတစ္ခုထဲထည့္ .... သံပုရာသီး အရည္႐ႊမ္း႐ႊမ္း နွစ္လုံးေလာက္ အရည္ ညႇစ္ထည့္ .. အခြံပါထည့္ၿပီး မိမိရရ ဆုပ္နွယ္ၿပီး သံပုရာရည္ျဖင့္ နွပ္ထားလုိက္ပါ ...

ဆိတ္သားနယ္နွပ္ထားခ်ိန္မွာေတာ့ ..

ၾကက္သြန္နီ ငါးဥ ေျခာက္ဥ အခြံသင္ ပါးပါးလွီး ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းပါတယ္ ..အနွစ္မ်ားမ်ားၾကဳိက္လွ်င္ ၾကက္သြန္နီ ပုိထည့္ပါ ..

ၾကက္သြန္ျဖဴ ႏွစ္ဥ ( ျမန္မာၾကက္သြန္ျဖဴ )

အခြံခြာ ေထာင္းထားပါမယ္ ..

ၾကက္သြန္နီ/ျဖဴ ကိစၥၿပီးသြား လွ်င္ေတာ့ ...

ဇီရာ အနည္းငယ္ကုိ အုိးကင္းပူေလးတုိက္ၿပီး

မႈန္႔ေနေအာင္ ေထာင္းပါမယ္ ..

ၾကက္သြန္နီ/ျဖဴ လွီးၿပီး ဇီရာ ေထာင္းၿပီးၿပီဆုိလွ်င္ေတာ့ ...

သံပုရာသီးျဖင့္ နယ္ႏွပ္ထားေသာ ဆိတ္သားမ်ားကုိ ေရေလးငါးထပ္ ေျပာင္စင္ေအာင္ေဆးေၾကာပါတယ္ ..

(အခ်ဳိ႕ကေတာ့ မက်ည္းမွည့္နဲ႔ နယ္ေဆးပါတယ္ ) အညႇီနံ႔ေပ်ာက္ေအာင္ ေဆးေၾကာျခင္းျဖစ္ပါတယ္ ..

ဆိတ္သားေရေဆးၿပီးလွ်င္ .. ၎ဆိတ္သားထဲကုိ ဆား နႏြင္း ဟင္းခ်ဳိမႈန္႔ ေလွာ္ေထာင္းထားေသာ ဇီရာမႈန္႔ ဆိတ္သားဆုိင္က ေပးေသာ မဆလာ ထည့္ နယ္ၿပီး ဒုတိယအႀကိမ္ ႏွပ္ထားပါမယ္ ..

ဆိတ္သားခ်က္ရန္ အားလုံး အဆင္သင့္ျဖစ္ပါၿပီ ..

ခ်က္ျပေနၾက ပုံစံေလးအတုိင္း မီးဖုိေပၚဒယ္အုိးတင္ .. ဆီ တစ္ဆယ္သားေက်ာ္ေက်ာ္ထည့္ ( ဆီမၾကဳိက္သူမ်ား ဆီေလွ်ာ့ထည့္)

ဆီထဲ နႏြင္းမႈန္႔ အနည္းငယ္ေလးထည့္ ..

ဆီက်က္လွ်င္ ၾကက္သြန္နီ စဥ္းထားတာထည့္ၿပီး အေရာင္ရဲလာသည္အထိ ဆီသပ္ပါ..

အေရာင္ရဲလာၿပီဆုိလွ်င္ င႐ုပ္သီး ဟင္းခ်က္မႈန္႔ လုိသလုိေလးထည့္ .. ေမႊေပးပါ

ေမႊၿပီး တဆက္တည္း ၾကက္သြန္ျဖဴ ေထာင္းထားတာထည့္ ..

ဆီသပ္ပါမယ္ ..

ဆီသပ္တာ င႐ုပ္သီး အေရာင္ ရဲေနရာမွာ ညဳိလာၿပီဆုိလွ်င္ေတာ့ အရသာထည့္နယ္ႏွပ္ထားေသာ ဆိတ္သားမ်ားထည့္ၿပီး ေမႊပါမယ္ ..

အရည္ အနည္းငယ္ထြက္လာပါမယ္ ..

ထုိလုံးရည္ ခမ္းေအာင္အထိ .. ဆီျပန္ေအာင္အထိ ..

ဆိတ္သားအတုံးေလးမ်ား မာတင္းလာသည္အထိ ဆီနာနာသပ္ပါမယ္ ..

မဆလာနံ႔ ဇီရာနံ႔ ထြက္လာၿပီး ေရ လုံးဝခမ္းသြားၿပီဆုိလွ်င္ေတာ့ .. ဒယ္အုိးမွ ဒန္အုိးထဲသုိ႔ ေျပာင္းထည့္ကာ ဆီသပ္ဒယ္အုိး ေရက်င္းထည့္ ..

ဆိတ္သားႏူးသည္အထိ ေရ ေလးငါးေရေလာက္ ထည့္ၿပီး တယ္ေပးရပါမယ္ ..

ဆိတ္သားႏူးၿပီး ဆီျပန္သြားၿပီဆုိလွ်င္ေတာ့ ..

ေမႊးႀကိဳင္တ့ဲ

ဆိတ္သား ဆီျပန္ဟင္းတစ္အုိးက်က္ပါၿပီ ..

အေမႊးအနံ႔ပုိၾကဳိက္နွစ္သက္လွ်င္ေတာ့ ကရေဂြး႐ြက္ သစ္ဂ်ပုိးေခါက္ ပ်ဥ္းေတာ္သိမ္႐ြက္မ်ား အသားဆီသပ္ခ်ိန္ ေရာထည့္ ဆီသပ္္လုိ႔ ရပါတယ္ ..

အားလုံး အားလုံး ..

ေပ်ာ္႐ႊင္ ခ်မ္းေျမ႕သာသာယာယာ ရွိေနႏုိင္ၾကပါေစ ....။

Credit #LayZaw ( ဥႆာသား )

​Welcome{ ​HERE } ​GO



​Welcome{ ​HERE } ​GO



​Welcome{ ​HERE } ​GO



​Welcome{ ​HERE } ​GO



​Welcome{ ​HERE } ​GO



​Welcome{ ​HERE } ​GO

No comments:

Post a Comment

မန္ဘာ၀င္လို႕အားေပးၾကပါ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ဒီေနရာမွာလည္းဖတ္႐ႈ႕ႏိူင္ပါတယ္

Post Bottom Ad

PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork